Beveiliging

Inbraak beveiliging

Het samenstellen van een op uw pand afgestemd beveiligingsplan is vakwerk. Dit beveiligingsplan wordt getoetst aan de noden van de gebruikers, met een sluitend, kwalitatief en evenwichtig systeem als resultaat. Indien we de detectie koppelen aan een meldkamer, kan er met een minimum van vertraging gehandeld worden om de inbraak te verhinderen.
N Technics zorgt steeds voor de nodige service en opvolging van het systeem, zodanig dat u zorgeloos uw pand kan achterlaten.

 

 

Camerabewaking

Met camerabewaking krijgt u op elk moment zicht op alle ruimtes van uw woning, winkel of bedrijf.
Camerabewaking heeft niet alleen een ontradend effect, ze bieden ook extra meerwaarde aangezien zij bv. gekoppeld kunnen worden aan een automatische poort die opengaat na nummerplaatherkenning, of bv. laat zien wat de drukstbezochte plaatsen zijn in uw winkel of showroom. Wil u meer weten of deze slimme toepassingen of wil u zich veiliger voelen door middel van camerabewaking? Aarzel niet om ons te contacteren!

 

Branddetectie

De gevolgen van een brand zijn vaak niet te overzien en gaan veel verder dan louter de materiële schade. Daarom is branddetectie meer en meer een eis van de verzekering of brandweer bij de bouw van een pand. Wij beschermen hiermee niet alleen gebouwen maar vooral ook mensen voor de gevolgen van brand. Deze kunnen steeds aan een inbraakdetectie gekoppeld worden. Op die manier worden de hulpdiensten in een mum van tijd verwittigd.

 

 

Toegangscontrole

Wilt u bepalen wie er waar en wanneer binnen mag? En zou u het aantal benodigde sleutels voor uw gebouw willen beperken tot een absoluut minimum? Dan is elektronische toegangscontrole de ideale oplossing hiervoor. Zelfs draadloze lezers en sloten zijn geen probleem. Toegang verlenen en controleren kan via een makkelijk te bedienen software. Meer weten hierover? Contacteer ons!

Veiligheidsverlichting

Veiligheidsverlichting is er in de eerste plaats om bij een stroomstoring een gebouw veilig te kunnen verlaten. Als de stroom wegvalt en het ineens donker is, kan dat leiden tot verwarring, desoriëntatie en soms zelfs ongevallen. Noodverlichting stelt mensen in staat hun activiteit veilig te beëindigen, zich te oriënteren op hun omgeving en de weg naar de dichtstbijzijnde (nood)uitgang te vinden.